Juu, eli kuten jo kerroin niin olen siirtynyt pesemään hiuksiani pelkällä vedellä jo tässä muutaman viikon. Mieleeni on kuitenkin hiipinyt pelko siitä, millainen vedenlaatu taloyhtiössämme on ja kuinka se saattaa vaikuttaa pesutuloksiini. Hiukset ovat kyllä joka kerralla puhtaammat ja nyt kun jätin perunajauhot, joita olin käyttänyt kuivashamppoon asemasta, niin nekään eivät enää rasvoita hiusta (niitä oli nimittäin hankala huuhtoa pois pelkällä vedellä). Kuitenkin olen varmuuden vuoksi päättänyt hieman satsata veden puhdistimeen/pehmentäjään/mitä ne nyt lienevätkään ja katsoa kuinka paljon veden kovuus vaikuttaa asiaan. On olemassa myös varta vasten suihkuun asennettavia veden puhdistimia ja sellaisen ajattelin hankkia. Tulin ajatelleeksi myös ostavani yksinkertaisesti litran pullon lähdevettä tms. mutta pitkällä tähtäimellä tuo veden puhdistaja on varmaan käytännöllisempi. 

Tässä on yksi, jota on suositeltu: http://www.amazon.com/gp/product/B0016BS9T6/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B0016BS9T6&linkCode=as2&tag=itsaloloth-20&linkId=WP56UOM67SCHBQD3

Löytyisiköhän tuota myös Suomesta..? En tiedä, pitänee käydä vaikka Anttilassa tai Clas Ohlsonilla hieman kyselemässä ja katsastelemassa että mitä kaikkea löytyy.