Eilen aamulla pesin sitten hiukset tällä kertaa soodavedellä ja huuhdoin omenaviinietikalla. Hiuksista tuli aivan puhtaat ja ehkä jopa vähemmän takkuiset kuin kananmunan jälkeen (osasta hiuksiani olen siis vaalentanut ja peseminen vetää ne ihan säkkärään). Mikä hämmästyttää minua on se, että tänä aamuna herätessäni hiukset asettuivat kauniisti eivätkä olleet yhtään liiskassa niinkuin aikaisemmin (varsinkin silloin kun käytin shampoota). Positiivinen yllätys. :) 

Soodavedellä voi muuten pestä ja kuoria myös rasvaista ihoa... Omani ei ole, mutta joskus "pesasen" sitä soodavedellä jos jostakin (esim. tyynyliinan hankauksesta) on tullut siihen tulehduksia. Paksu kerros kookosöljyä kyllä suojaa ihoa, mutta tyynyliina pitänee silloin vaihtaa uuteen useammin. 

"Keitinvettä, soodaa ja sitruunaa" on myös vanha tapa puhdistaa ja isäni putsailee sillä ainakin kahvinkeittimen. Superpuhdistava yhdistelmä, suosittelen rasvaiselle iholle tai kehon bakteerisimmille alueille, kuten kainaloille..

Haluaisin laittaa kuvia, mutta tässä läppärissä ei ole kameraa. Olen muutenkin ostamassa uutta, joten sitten varmaan saadaan myös kuvia kehiin. :)