No Poo on jatkunut siihen pisteeseen, että nyt peen hiukseni joka kolmas päivä, mutta vain vedellä. Eilen siis ensimmäisen kerran pesin vedellä ja tulos oli parempi kuin odotin. Hiukset ovat kyllä hieman raskaat, mutta näyttävät ihan OK:lta ja uskon että tilanne paranee tästä vielä, enhän ole ollut No Poolla kuin vasta muutaman viikon jos sitäkään.

Edellisessä artikkelista kerroin kuinka aion jättää ihoni hetkeksi voitelematta ja katsoa miten se siihen reagoi. No, tulin siihen tulokseen, että ihoni tarvitsee (ainakin näin talvipakkailla) jonkin verran voitelua, joten jatkan sen voitelua aina suihkun jälkeen kookosöljyllä. Koko kehon ihoa en kuitenkaan pese kuin sen joka jolmas päivä, koska muuten se ärtyy liikaa. Intiimialueet tietty useammin.

Ai niin, olin elkein unohtaa, että olen jättänyt myös kaupan deodorantit vähemmälle (koska kainaloni olivat jo siniset myrkytyksestä) ja eilen tekaisin pikapikaa kookosöljystä jonkin sortin deodoranttivoiteen. Laitoin Teatreeta, Neilikkaa ja Ruusupuuta - eteerisiä öljyjä siis - nestemäiseen kookosöljyyn hoitamaan ihoa ja ehkäisemään bakteereista johtuvaa hajua. Yllätyksekseni se toimii ihan hyvin... Tosin en ole kovin hyvä yhdistelemään noita tuoksuja keskenään ja koko hommasta tulikin aika mielenkiintoisen hajuinen... Jotenkin lääkemäinen, mutta silti neilikkainen. Noh, onneksi tein vain pienen erän ja ensi satsiin sitten keksin jotain parempaa.